Kerjasama pembangunan makmal pemulihan data di Bangi

Kerjasama pembangunan makmal pemulihan data di Bangi

CSM telah bersetuju untuk menyumbang sokongan dan konsultasi tenaga mahir bagi membangunkan makmal pemulihan data (Data Recovery Lab) di Fix & Go, Bandar Baru Bangi.

CSM berpengalaman dalam industri pemulihan data (Data Recovery) sejak 6 tahun dan telah membangunkan MyCyberSecurity Clinic (MyCSC) yang kini berpengkalan di Cyberjaya, Selangor.

Terima kasih Dato’ Ts. Dr. Amirudin Abdul Wahab, CEO CSM atas kesudian menerima Fix & Go dalam mementeraikan perjanjian ini.

Sebagai cenderahati kepada pertemuan ini, kami telah memberi Tanjak Mahkota Alam dari Mat Dah Eksklusif. Tanjak buatan tangan ini adalah tanjak yang berasal usul dari negeri Perak.

Terima kasih juga kepada En Mohamed Anwer Mohamed Yusoff, Head of Cyber Security Industry Engagement & Collaboration dan juga En Izwadee Hamzah, Pengurus Industri dan Pembangunan Perniagaan CyberSecurity Malaysia dalam menjayakan MoA ini.

Dengan perjanjian ini, semoga rakyat Malaysia secara umumnya akan lebih mengenali dan memahami akan kepentingan proses Data Recovery dan Data Sanization.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Fix & Go

We will help your organization find the best IT solutions to meet your business strategy.

Headquater

No 10B, Medan Pusat Bandar 1, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

+603 8923 1058
[email protected]

Office Hours
Mon - Fri 08:30 - 17:30

Outlet

No. 1, Jalan Medan Pusat Bandar 3A, Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan, Malaysia

+603 3310 0007
[email protected]

Store Hours
Mon - Sat 09:00 - 18:00